Hans de Bruijn neemt afscheid van bestuur Boksbond

Hans de Bruijn heeft besloten zijn bestuurswerkzaamheden voor de Nederlandse Boksbond te beëindigen. Hans heeft naam gemaakt als actief en bekwaam event-manager voor de Boksbond. Zo organiseerde hij recent de meest succesvolle Nederlandse kampioenschappen uit de Boksbond-geschiedenis. Bij die gelegenheid werden ook de award winnaars van de European Boxing Confederation (EUBC) gehuldigd. Bijzondere events waaraan zijn naam verbonden was, waren bijvoorbeeld de organisatie van het eerste EK dames in 2011, in het kader van het 100-jarig NBB-bestaan, in 2013 het EK jeugd, waarvoor hij als toernooidirecteur optrad, en de Ben Bril Memorial’s in Carré. Voor zijn inzet ontving Hans de Bruijn na het EK dames het erelidmaatschap van de NBB. In totaal organiseerde hij het NK twaalf keer.

 

Behalve eventmanager was Hans binnen het bestuur perschef, notulist en beheerder van de website, cruciale taken. Het plaatsen van de nieuwsberichten op de website zal tijdelijk door BONDcenter worden overgenomen van Hans en zijn resterende taken zullen herverdeeld worden. Hij neemt overigens geen afscheid van de bokssport, want hij blijft verbonden aan de organisatie van de Ben Bril Memorial in Carré. Ook heeft hij nog plannen voor nieuwe concepten die hij met de Boksbond op wil pakken en daar zijn we blij mee.

Voor nu wil ik echter vooral namens de Boksbond Hans bedanken voor zijn toegewijde inzet. De samenwerking met hem is door mij altijd zeer gewaardeerd en we zullen op de aankomende ALV op passende wijze afscheid van hem nemen. 

 

Boris van der Vorst, voorzitter