Geweldige bokspromotie met jubileum in Delfzijl

Delfzijl naar de bewoonde wereld is minder ver dan omgekeerd. Een veelgehoorde klacht die op een bijzondere boksavond ongegrond blijkt, met deelname van boksers uit het hele land. Zelfs André de Klerk uit Roosendaal is present.

Prachtige locatie aan de haven, omgetoverd tot een waar boksparadijs die alle ingrediënten bevat voor een heerlijke avond:

– Goede Ringspeeker van RTV Drenthe Wim Boer

– Mooi programmaboekje met lokale sponsors, waarvan sommigen het jaarlijks terugkerende Wim Gerlach-gala al 40 jaar sponsoren.

Pauzeprogramma met danseressen

-Rondemissen

-Verlichting en geluid, lekkere beat tsunami

Aan alles is te zien dat er een goed bestuur zit dat dit jaar een 40-jarig jubileum viert met een mooi gala.

Trainer is districtsvoorzitter Dick Zwiers.

Gezellige club, weinig jeugd, wel veel oude veteranen.

Met ondersteuning van gemeente Delfzijl.

Goede samenwerking met boksvereniging Appingedam.

Programma van de boksavond is tot stand gekomen met de perfect samenwerkende Peter van de Pas die verantwoordelijk is voor het Windmill team. Alle lof hoe Peter het Windmill team in de lucht houdt. Hopelijk kan zoon Max ook weer snel van de partij zijn als zijn hand hersteld is.

Lokale boksers uit Emmen, Asse, Appingedam, Groningen en Delfzijl vullen het programma verder aan.

Partijen: Terechte verliespartij van Stevan Djokic tegen de goed boksende Duitse kampioen Stephen Nikitin. Volgende keer beter. Succes ook voor broer Wouter die volgende week in Servië bokst.

Fraai debuut van de crooswijkse Myrea vd IJssel in het Windmill team die van de Duitse kampioene in de 64 kg wist te winnen, met name de eerste drie ronden waren overtuigend, en daarmee technisch directeur Louis Wijdenbosch een belangrijk signaal heeft gegeven.

Enig minpuntje: tsja, toch de pittige rit terug, maar het geweldige gala was de reis meer dan waard.

Met vriendelijke groet,

Boris van der Vorst voorzitter