Geslaagd Graduatie examen met internationaal tintje!

Op zondag 19 februari zijn bij de Bredase Ring de nationale graduatie examens voor Zuid Nederland afgenomen. Onder toeziend oog van International Technical Official Ben van Til werden de examens uitgevoerd. Er waren diverse boksers van de verenigingen B.v. Crooswijk, Aleco sport en de Bredase Ring die deelnamen aan dit zeer goed georganiseerde examen in diverse klassen.

Aan het einde van de dag werden dan ook alle deelnemers beloond met hun felbegeerde diploma. Voor de dames en heren van Aleco sport betekende dit dat zij allemaal werden beloond met het gele bokshandschoen en voor de dames en heren van de B.v. Crooswijk waren naast een tweetal gele ook nog een aantal oranje en zelf 1 groene bokshandschoen te verdelen.

De heren en dame van de Bredase Ring wisten met tweemaal oranje, 1 maal blauw en bruin ook een goede indruk te maken. Zeker de heren van blauw en bruin zorgde voor een onvergetelijke dag, dit omdat deze bokshandschoenen een blijk van zeer hoog niveau geeft waarbij bruin zelfs van Internationaal niveau is en nog maar heel zelden is vergeven. Wij van de organisatie willen dan ook alle deelnemers feliciteren met hun behaalde resultaat en bedanken voor hun inzet, ook bedanken wij al onze vrijwilligers die samen met ons deze dag in goede banen hebben weten te leiden.

Tot de graduatie examen!

Merel Boumeester & Peter van der Louw