Fighting for Peace met Nouchka Fontijn

In de zaal De Nieuwe Liefde aan de Da Costakade 102, 1053 WP Amsterdam wordt de film Fighting for Peace op woensdag 28 september om 20:00 vertoond. De Nederlandse filmmaker Joost van der Valk (Satudarah – One Blood & Crips – Strapped ’n Strong) maakte dit jaar een documentaire over twee jonge Braziliaanse jongens die dankzij hun boksschool en hun talent weten te overleven in de gewelddadige favela (sloppenwijk) in hun woonplaats Rio de Janeiro. Sterker nog: hun familie is financieel afhankelijk van het succes dat de jongens in de sport boeken.
We vertonen de film en praten na afloop met regisseur Joost van der Valk en enkele topsporters: thaiboksschoolhouder Youssef Aouriaghel, drievoudig K-1 winnaar Remy Bonjasky en Olympische zilveren medaillewinnares Nouchka Fontijn over de belangrijkste onderwerpen uit de film.
Zou u dit programma willen besoeken, Kaartjes zijn €10 / CJP €7,50. Maar voor boks instellingen hebben wij een special kortingscode. Als u de code ‘BOKS’ invert krijgt u €5 korting. Kijk op onze site voor meer informatie: http://denieuweliefde.com/programma/fighting-for-peace/.

Kimberly Hoeben
Marketing & communicatie stagiaire
Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam
t +31 (0)20 589 1680
Kimberly.Hoeben@denieuweliefde.com
www.denieuweliefde.com