Centrale training geweldige impuls voor boksen in Noord-Holland

Midden in het NDSN-gebied in Amsterdam-Noord is de centrale training van district Noord-Holland zondag 28 februari afgewerkt. De opkomst was massaal. Ruim 60 ambitieuze boksers worden onder bezielende leiding van onder meer Rocky El Falah, Rob Manvis, Gilbert Hallie en drilinstructeur Jaap de Haas onder handen genomen met een gevarieerd programma.

Van 10.30 tot 12.30 uur wordt in de industriële ,,The Big Lab” op de TT Vasumweg een pittige training afgewerkt met conditietraining, krachtsoefeningen, sparring met technische- en tactische tips. Samen met collega-bestuurslid Julia Hallie heb ik mij op deze morgen stevig in het zweet gewerkt.

Hulde voor de initiator Rob Manvis, vanuit zijn DTC-rol bij de Nederlands Boksbond voor Noord-Holland, alle betrokken trainers en deelnemers, in het bijzonder de afvaardiging uit Assen (!) en Alphen aan de Rijn, van goodold Teus. Medio maart komt er in Noord-Holland een sportief vervolg in de vorm van een sparringswedstrijd zonder uitslag. En in april staat een boksgala geagendeerd. Kortom, prima bezig die Noord-Hollanders en hopelijk doet het goede voorbeeld volgen in andere districten. Ik en andere bestuursleden komen graag kijken

Boris van der Vorst
Voorzitter Boksbond
Districtstraining Noord-Holland, 28-2-2016
Districtstraining 2 Noord-Holland, 28-2-2016