Centrale districtstraining Noord-Holland

Hierbij de aankondiging van de centrale districtstraining voor de boksers in Noord-Holland. De training zal onder leiding staan van Rob Manvis, Jaap de Haas, Rocky el Falah en Ilona Lenten. De planning is zondagochtend 6 december 2015. Aanwezig 10.00 uur, start training 10.30 tot 12.30 uur in de nieuwe locatie: The Big Lab TT Vasumweg 125 1033 SG Amsterdam (Noord). http://l.facebook.com/l/yAQF_wMKkAQHbFt3ah-RWn2jgdMCSOCk71kRnBd0w2zY34Q/www.thebiglab.nl **Gratis Parkeren**

In verband met de verwachte belangstelling is de aanmelding van te voren VERPLICHT. Uit ervaring is gebleken dat spontane aanmeldingen CHAOTISCH verlopen. Hier willen we van af! We willen enkel samenwerken met ambitieuze (toekomstige) boksers. Aanmelding via pavexint@gmail.com. (Toekomstige) boksers dienen zich individueel aan te melden met: *naam en achternaam, *leeftijd, *gewicht, *aantal wedstrijden-winst-verlies-onbeslist (voorbeeld 25-20-4-1) *naam sportschool en naam trainer(s), Plus *telefoonnummer (voor trainingen in de toekomst).

Na deze training zullen we mensen via Facebook blijven uitnodigen, maar ook persoonlijk via mail en sms. Deze training bestaat uit 45 minuten techniektraining en 45 minuten sparring. Doel van de training is het nieuwe Noord-Hollands boksteam in het leven roepen. Vanwege het gebruik van de locatie wordt een bijdrage van 3 euro per bokser gevraagd in de tegemoetkoming van de kosten Verplichte benodigdheden training: *bokshandschoenen, *sportschoenen, *bokskap *en bitje..

Rob Manvis,

DTC Nederlands Boksbond NH”