Bredase Ring oogst lof met organisatie ONZK

De Bredase Ring kreeg onverwacht de vraag om de finale van de open Zuidnederlandse kampioenschappen te organiseren nadat Den Bosch geen vergunning had verleend om te gast te zijn in hotel Nuland.

Wim Dieckman met zijn team is daarop ingesprongen en heeft er weer een puike organisatie van gemaakt. ,,Hij is de held van Noord Brabant wat het bondsbestuur betreft’’, deelt voorzitter Boris van der Vorst van de Nederlandse boksbond mee.

Er stonden achttien finale partijen op het programma en iedereen vocht met veel inzet voor de titel.  Opvallend was het optreden van Eric Jansen in de jeugd 64 kg S klasse ( de zoon van Hans Jansen ). Met mooi counter boksen en erg effectief stoten, iedere stoot was raak. Eric is een talent die we de komende jaren zeker gaan terugzien. De nieuwe vereniging Burningheart uit Hilversum sleepte twee titels mee naar huis. Dat is nog eens een kickstart voor deze boksschool!  De broederstrijd tussen de Mesa sport mannen Vlad en Robert was hartverwarmend. De boksers spaarden elkaar niet. Vlad trok aan het langste eind met een close call.
Nogmaals chapeau voor Wim Dieckman en zijn team vrijwilligers. Dank voor de gastvrijheid.

Alex van Klooster

Voorzitter WenE

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.