Bondscoach Hennie van Bemmel prijst teamgeest

Ondanks de wat ongelukkige heen en terugreis naar het toernooi in Chemitz kunnen we terugkijken op een succesvol en leerzaam toernooi! We hebben een aantal wedstrijden nipt verloren 2-1 (ofwel net niet) maar ook een aantal nipt gewonnen (net wel). Een van de leermomenten moet dus zijn hoe een net niet wedstrijd om te zetten in net wel!

Persoonlijk was ik erg tevreden over jullie inzet, maar vooral de teamgeest! Uitstekend de omgang met elkaar, de discipline en de fijne sfeer! Zonder iemand te kort te doen wil ik toch een extra compliment geven aan Artjom Kasparian. De test om in 81 kilo te boksen was na drie uitstekende wedstrijden zeer geslaagd te noemen. Roy Korving na rationeel en consequent boksen drie goede super zwaar gewichten opzij zetten en daarmee ook nog eens beste bokser van het toernooi worden. Chapeau!

Als team nummer 2 in de eindranking eindigen is een prachtig resultaat. Ik denk dat de Bep van Klaveren Memorial en ook nu weer Chemnitz onderstrepen dat we goed bezig zijn. Boksers dank voor jullie inzet, Cem Dunar een compliment voor jou functioneren als Ref en Judge, volgens mij was je een van de besten daar! Waleed Shekho, dank voor de prettige en constructieve samenwerking. Ik wens hen die zaterdag in Alphen aan de Rijn boksen heel veel succes!  

Hennie van Bemmel