BOKSPRESTATIES IN HET BUITENLAND

Zoals gebruikelijk een kort overzicht van de dit weekend door selectieleden gebokste internationale wedstrijden.
Zaterdag 8 Maart: Open internationale kampioenschappen van Düsseldorf: Wouter Djokic 69 kg wint met een 3-0 score van de 30 jaar oude en zeer ervaren Armin Malekzadeh (team Westfalen).
Zaterdag 8 Maart: 1e Bundesliga boksen VBC Velbert – Motor Babelsberg (Potsdam) Peter Müllenberg 81kg , boksend voor Velbert wint met een 3-0 score van Sadula Abdulai en zijn overwinning droeg er aan bij dat het Bundesliga team van VBC Velbert olv Hennie van Bemmel de Duitse titel prolongeerde. Müllenberg vertrekt de 11e Maart naar Italië om zich met zijn WSB team Italia Thunder voor te bereiden op de kwart finales WSB tegen of Rusland of Azerbeidsjan.
Zondag 9 Maart: Open Internationale kampioenschappen van Düsseldorf: Stevan Djokic jeugd 64 kg wint met een 3-0 score overtuigd van de fysiek sterke Temur Jamal uit Hilden. Stevan vertrekt komende dinsdag met vader Goran en nog 5 andere NL jeugd boksers naar het Danas Posniacas toernooi in Vilnius (LIT)ter voorbereiding op cq kwalificatie voor het jeugd WK in April.
Ook Wouter Djokic (69kg) kwam zondag nogmaals in actie in Düsseldorf en versloeg de Belg Khalid Mokaliev beheerst boksend met een 3-0 score. Wouter komt tijdens het gala in Roosendaal het komend weekend weer in actie tegen een Ierse tegenstander.