Boksclubs kunnen nog VIP-tafels kopen bij interland tegen Cuba

De belangstelling voor de boksinterland Nederland – Cuba op zondag 12 november in Rotterdam is overweldigend. Begrijpend want het komt bijna nooit voor dat de ijzersterke Cubanen een bezoek aan ons land brengen. De ploeg telt Olympisch- en Wereldkampioenen. In de ring verschijnen onder andere Lazaro Alvarez (60kg), 3-voudig wereldkampioen en bronzen medaille winnaar van Rio, Wereld- en Olympisch kampioen van Londen Roniel Iglesia (69kg), Wereld- en Olympisch kampioen van Rio Arlen Lopez (75kg) en de absolute ster Julio César la Cruz (81kg), meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen van Rio.

De Nederlandse ploeg bestaat uit Roy Korving, Peter Müllenberg, Max van der Pas, Delano James en Enrico Lacruz en Artjom Kasparian. Olympisch zilver winnares en Europees kampioene Nouchka Fontijn zal ook in de ring komen tegen een nog te contracteren tegenstandster.

Voor deze wedstrijd zijn inmiddels circa 60 VIP-tafels verkocht en er wordt verwacht dat de VIP-tafels binnenkort “uitverkocht” zijn.

De organisatie stelt geïnteresseerde boksverenigingen ook in staat een VIP-tafel te kopen voor resp. € 750,— en € 500,— (excl. BTW en dranken). Aan een VIP-tafel kunnen tien personen plaatsnemen.

Wacht niet te lang, want op is op!

Info via: info@hearts-sports.com

1 antwoord
  1. Eric
    Eric zegt:

    Tip: Een VIP-tafel altijd verkopen inclusief drankjes. Desnoods duurder maken. Dat is nog altijd beter dan een VIP-tafel met uitsluitend een schaaltje pinda’s

Reacties zijn gesloten.