ALLE UITSLAGEN EN PROGRAMMA’S VOOR NNK

Na een uitermate moeilijke start van het toernooi op zaterdag 5 oktober ( met 9 van de 16 geprogrammeerde partijen ) door de vele onverwachte afmeldingen was het zondag 6 oktober een betere 2e dag ( met 12 van de 17 geprogrammeerde partijen). De gebokste partijen waren over het algemeen van zeer hoge kwaliteit en boeiend om naar te kijken. Dit belooft wat voor het komende weekend. Voor 12 en 13 oktober hebben we een vol programma, zaterdag 12 oktober zijn er 21 partijen geprogrammeerd en zondag 13 zijn er 15 partijen geprogrammeerd. We zijn nog bezig met de eenlingen lijst om te kijken waar mogelijk om het programma van zondag nog mee te vullen.Wij verzoeken de verenigingen en trainers om op tijd te komen voor de weging en keuring zodat het programma ook op tijd kan aanvangen. De vele afmeldingen van afgelopen weekend heeft ons tot denken gezet. We verzoeken een ieder dan ook uit respect voor de organisatie en de boksers in het vervolg goed na te denken voor je inschrijft en je te houden aan de geldende wedstrijd reglementen. We gaan er dan ook vanuit dat er geen afzeggingen zullen zijn voor het komende weekend en dat alle boksers op gewicht zijn en op tijd aanwezig.

Vragen, opmerkingen of suggesties betreffende het programma beantwoorden wij uitsluitend als deze schriftelijk zijn gesteld aan: info.dcoost@gmail.com Commentaren op dit bericht via de website zullen niet in behandeling worden genomen.

In vertrouwen een ieder hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd rest mij nog alle boksers, trainers en verenigingen een mooi en sportief finale weekend toe te wensen.

Met vriendelijke groet,

Alex van Klooster

Voorzitter Districts Commissie Oost