AIBA waardering voor Peter Mullenberg

In de nabeschouwing op de AIBA-site van het militair wereldkampioenaschap, onlangs in Almaty gehouden, worden ook lovende woorden gewijd aan onze trots Peter Mullenberg. Iemand om voor de toekomst in de gaten te houden, stelde het gezaghebbende orgaan. Waarmee eens temeer grote waardering wordt uitgesproken voor het opvallende presteren van de 26-jarige Almeloër, die met een gouden medaille in de klasse tot 81 kilogram terugkeerde in Nederland. In 2013 werd Peter Mullenberg ook al tweede op het EK. Kortom: resultaten om trots op te zijn De alinea met de letterlijke tekst uit de nabeschouwing op de AIBA site luidt:

One to watch in the future
Netherlands’ lone competitor in the championships was Peter Mullenberg who claimed a valuable silver medal in the 2013 EUBC European Men’s Elite Continental Championships in Minsk.
The 26-year-old Light Heavyweight class (81 kg) boxer defeated Brazil’s strong Michel Borges, Algeria’s Oran-based boxer Houna Bouziane and finally Kazakhstan’s former National Champion Arman Rysbek in the gold medal bout in Almaty.