Logo DNBB

Aftellen tot AH Sportfestijn is begonnen

Het aftellen is nu echt begonnen! Over 5 weken is het dan eindelijk zover; het AH Sportfestijn gaat van start!

Om het festival gezamenlijk een groot succes te maken hebben wij ook jullie inzet en enthousiasme nodig! We willen jullie dan ook vragen om “lawaai” te gaan maken op jullie eigen mediakanalen.

Op de deelnemerswebsite staat een promotie toolkit over het AH Sportfestijn voor jullie klaar!

De toolkit bevat een persbericht, spandoek, Facebook post, flyer, poster en logo. Deze middelen kunnen jullie gebruiken op jullie eigen mediakanalen om te communiceren over het AH Sportfestijn en de deelname van jullie sportbond en/of vereniging.

De toolkit is via de volgende link te downloaden: klik hier 
De volgende promotieclip is ook beschikbaar voor publicatie: https://youtu.be/EQISXbEKiaw 

Laat je leden weten dat jullie sport aanwezig is op het AH Sportfestijn over vijf weken en laten we samen een succesvol AH Sportfestijn neerzetten! Wil je ons laten weten als jullie iets hebben gepubliceerd? Dat waarderen we zeer!

Logo en omschrijving activatie
We hebben niet van iedereen een logo en wervende omschrijving van jullie activatie ontvangen. Mocht dit aan jullie aandacht ontsnapt zijn, dan willen we jullie vragen om zo snel mogelijk jullie logo in hoge resolutie (in pdf of eps) naar ons te sturen en een omschrijving te maken van jullie activatie in maximaal 60 woorden. Deze informatie wordt gepresenteerd op de website voor de bezoekers.

Deelname bevestiging
We hebben niet alle bevestigingen ondertekend retour ontvangen. Mocht dit nog aan jullie aandacht ontsnapt zijn, verzoeken wij jullie vriendelijk dit zo snel mogelijk, samen met het logo en de omschrijving van de activatie, naar ons te mailen.

We hopen jullie voor nu voldoende geïnformeerd te hebben, houd de deelnemerswebsite de komende weken in de gaten voor de ontwikkelingen!
Voor vragen en/of opmerkingen staan Froukje de Vlaming en Vanessa Jager jullie graag te woord via ahsportfestijn@xsaga.nl of op 020 – 560 6500.

Met vriendelijke groet,

Team AH Sportfestijn

Xsaga
Danzigerkade 9B / 1013 AP Amsterdam
Postbus 1401 / 1000 BK Amsterdam
M 06 512 53 888

Vind ons nu ook leuk op Facebook en/of volg ons op Twitter:
https://www.facebook.com/Xsaga.stagingbrands

http://twitter.com/XsagaNu
info@xsaga.nl
http://www.xsaga.nl