ADIDAS SPONSOR VAN DE BOKSBOND

Sportief BV, exclusief distributeur van adidas Boxing, Thaiboxing en MMA in de Benelux, zal de komende jaren als sponsor van de Boksbond optreden op het gebied van de kleding en hardwaren. Partijen verbinden zich aan elkaar tot en met 31 december 2017. Onlangs heeft de Boksbond een bokspiramide opgesteld waarin de beste Nederlandse heren- en damesboksers zijn opgenomen. De kernploeg, bestaande uit Europees kampioene Nouchka Fontijn (3e op de wereldranglijst) en Peter Mullenberg (5e op de wereldranglijst)  en de nationale selecties zullen in de komende tijd gekleed zijn in adidas-kleding.

De Boksbond is zeer verheugd over deze samenwerking. Voorzitter Boris van der Vorst          van de Boksbond: “Dit is weer een stap in de aangekondigde professionalisering van de Boksbond. Adidas is een A-merk en de goede presentatie en uitstraling van onze boksers is verzekerd”.

Sebastiaan Sikkink namens Sportief BV is ook verheugd over de samenwerking. “Wij hebben gezien dat de Boksbond zich de afgelopen periode tot een stabiele organisatie heeft ontwikkeld. De gesprekken zijn zeer positief verlopen en wij verheugen ons op de komende periode”.

Ook voor de leden van de Boksbond (Boksscholen/verenigingen en individuele leden) zal de sponsorovereenkomst een positieve invloed hebben. Als lid krijgen zij een speciale korting.