Adidas Boxing is klaar voor jou!

Adidas Boxing is klaar voor jou!

Sinds 1 januari 2011 is Sportief BV te Sittard de officiële adidas Boxing Distributeur voor de Benelux. Sportief BV neemt met trots de vertegenwoordiging in de Benelux op zich voor thaiboksen, kickboksen, traditioneel boksen en MMA.

Adidas boxing werkt nauw samen met professionele atleten uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Aansprekende namen zijn Peter Aerts, Albert Kraus, Rico Verhoeven, Nouchka Fontijn en Peter Müllenberg. Tevens benut adidas de kennis van deze atleten om alleen de beste artikelen op de markt te brengen.

Naast Atleten is Adidas Boxing is sponsor van betrouwbare organisaties uit de vechtsportwereld zoals de NBB (Nederlandse Boksbond), AIBA (International Boxing Association) en de grootste (thai)boks en MMA bond van de Benelux, de WFCA (Wordl Full Contact Association). Alle wedstrijden van deze bond worden gevochten met Adidas Boxing artikelen, voornamelijk de bokshandschoenen, MMA handschoenen en de kleding van juryleden en scheidsrechters.Boksbond en Aiba

Om aan de wens van heden ten dagen te kunnen voldoen werkt Adidas Boxing alleen met producten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen en veiligheid.

Adidas Boxing is interessant voor iedereen: Scherpe prijzen , goede marges en een zeer ruime keuze. Zo zijn er vechtsportartikelen voor beginners, gevorderden en professionals.
Informeer bij jouw favoriete winkel naar de producten van Adidas Boxing.

Adidas-boxing