Aad Jansen overleden

De Rotterdamse oud-prof en amateurkampioen Aad Jansen is vrijdag 9 december overleden. Hij is 75 jaar geworden. 

Men kan afscheid nemen van hem in de sportschool van Leons Gym woensdag 14 december van 16.30 tot 20.30 uur. De crematie is een dag later om 11.30 uur

Mijn condoleances aan de familie,vrienden en boksers Naast Wim van Klaveren R.I.P was Aad een heel bijzondere invloed op mijn leven destijds bij Hoboken waar ik zeer fanatiek heb mogen trainen. Ik heb er bijzonder warme herinneringen aan met een goede groep wedstrijdboksers amateur en profs

Sterkte in deze moeilijke dagen

Rene du Bois

 

1 antwoord
 1. Rene du Bois
  Rene du Bois zegt:

  Mijn condoleances aan de familie,vrienden en boksers
  Naast Wim van Klaveren R.I.P was Aad een heel bijzondere invloed op mijn leven destijds bij hoboken waar ik zeer fanatiek heb mogen trainen , ik heb er bijzonder warme herrineringen aan met een goede groep wedstrijdboksers amateur en profs

  Sterkte in deze moeilijke dagen

  Rene du Bois

Reacties zijn gesloten.