4 maart opening Boks Academie Nijmegen

Op 4 maart wordt de Boks Academie Nijmegen fesstelijk geopend. In de iconische Honigfabriek aan de Waal is sinds begin 2016 een nieuwe boksschool in Nijmegen ontstaan. Een plek om te (leren) boksen, het vergroten weerbaarheid en zelfredzaamheid, conditionele work-outs en het verbinden van verschillende mensen.
De Boks Academie Nijmegen is van start gegaan om de ‘noble art of self defense’ te promoten. Wij willen iedereen laten zien dat deze sport op tientallen manieren een mooi onderdeel van het dagelijkse leven kan zijn.
Boks Academie Nijmegen onderscheidt zich van anderen boksscholen door ook de aandacht op speciale doelgroepen te richten en zich bezig te houden met de buurtbewoners. Wij zien boksen als middel en als doel om moeilijk opvoedbare jongeren, minder valide en andere kwetsbare doelgroepen te vormen of – op de weg terug – te begeleiden.
Nijmegen (Willy van Haaren)Nijmegen 3 (Willy van Haaren)Nijmegen 4 (Willy van Haaren)Nijmegen 2 (Willy van Haaren)Om Boks Academie Nijmegen een waardige start te geven nodigen wij u uit op 4 maart 2016 om 15.00 om kennis te maken met onze prachtige stichting. Deze middag zal er een divers programma gepresenteerd worden, waarin de kern van onze stichting naar voren komt.
We hopen u op deze feestelijke opening te verwelkomen. Om enigszins een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen, horen wij graag van u of u interesse heeft deze opening bij te wonen.
De route beschrijving is bij deze uitnodiging toegevoegd.
Met vriendelijke groeten,
Boks Academie Nijmegen
Waalbandijk 10
6541 Nijmegen

Routebeschrijving

Vanuit de Waalbandijk met de auto:
Momenteel is de Weurtseweg afgesloten en kunt u ons het beste bereiken via de Waalbandijk. U kunt de Waalbandijk bereiken via de nieuwe rotonde (Nymaplein) vlakbij de nieuwe waalbrug (De Oversteek). Als u zich op de Waalbandijk bevindt, dan is Boks Academie Nijmegen aan het einde van de straat aan uw linkerzijde.
Vanuit de wijk Waterkwartier:
Komt u vanuit de wijk dan bevinden we ons helemaal rechts vooraan van het Honig complex. Zodra u de glazen voorgevel ziet dan vindt u ons via de voordeur op de derde verdieping