Jasper Sluijs adviseur NBB met boksachtergrond

Het bestuur van de Nederlandse Boksbond (NBB) is een nieuwe weg in geslagen. Met hulp van een externe adviseur (Andersson Elffers Felix) heeft de bond stappen gezet om de Olympische bokssport  – het topsport- én breedtesportprogramma – onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Adviseur mét sportachtergrond

Dankzij de bemiddeling van sport&zaken kwam de NBB in contact met Jasper Sluijs van het organisatie-adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF) in Utrecht. Jasper, zelf actief amateurbokser, heeft het bestuur ondersteund in het formuleren van een missie, visie en strategie voor de periode 2017-2020. Door een externe adviseur met een achtergrond in de sport te betrekken, heeft de NBB scherper kunnen formuleren hoe haar ambities omgezet kunnen worden in concrete acties. De nieuwe strategie van de NBB zal de basis zijn voor het beleid richting de Olympische spelen in Tokyo van 2020. 

jasper-sluijs-temidden-van-de-selectie 

Sportieve advies-bonus: adviseur Jasper heeft inmiddels een keer op Papendal mogen meetrainen met onder meer Olympische deelnemers Peter Müllenberg en Enrico Lacruz. Op de foto van links naar rechts: Peter Müllenberg, Jasper Sluijs (adviseur Andersson Elffers Felix), Roy Korving, Enrico Lacruz en Max van der Pas.